Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2020, 8:34
Čas čítania 1:09
Viktor Kniš

V ankete Andreja Danka o zrušení diaľničných známok hlasujú Rusi, Arabi aj Mexičania. Ani 20 % Slovákov s jeho návrhom nesúhlasí

NEWS ANDREJ DANKO
Uložiť Uložené

Diaľničné známy zadarmo majú byť podľa Andreja Danka ospravedlnením za zápchy. Na stránke strany rozbehol hlasovanie, aby zistil, či ľudia majú o toto opatrenie záujem.

Andrej Danko v piatok po neúspešnom hlasovaní o návrhu na skrátené legislatívne konanie k trom vládnym novelám ohlásil, že nechá Slovákov rozhodnúť o jednej z nich. Na straníckom facebookovom profile mali ľudia pridávať emoji podľa toho, či chcú, aby boli diaľničné známky zadarmo.

Nahnevaný smajlík znamená nie – nezrušiť diaľničné známky, palec hore znamená áno – zrušiť diaľničné známky, aby boli diaľnice zadarmo. Predseda Slovenskej národnej strany už skôr avizoval, že toto opatrenie má byť ospravedlnením za to, že musia Slováci stáť v zápchach. Opozícia pri tom tvrdí, že všetky tri novely aj s 13. dôchodkami a zvyšovaním rodinných prídavkov sú volebnou korupciou.  

V sobotu ráno pred ôsmou hodinou výsledky ankety naznačovali, že PR tím Slovenskej národnej strany nedosiahol práve to, čo si želal. Viac ako 5900 ľudí totiž hlasovalo, že si zrušenie diaľničných známok nepraje. S Andrejom Dankom zatiaľ len 1200 ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia