Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2020, 13:47
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

Malú ovečku zbili a vypichli jej oči. 12-ročné dievčatá sa vraj pri sledovaní tyranov iba smiali

NEWS TÝRANIE ZVIERAT
Uložiť Uložené

Sestra majiteľa farmy je správaním detí právom znepokojená. Obáva sa, čo urobia najbližšie.

Dvojica chlapcov z mesta Caernarfon sa odhodlala k hrozivému činu. Podľa polície z Wales brutálnym spôsobom týrali malé jahňa. Zviera si prehadzovali medzi sebou, snažili sa ho utopiť v potoku, bili ho a nakoniec ho oslepili, píše Daily Post.

Odporúčané
Keď je niekto v bezvedomí a nedýcha, zomrie. Akou prvou pomocou spravíš z človeka väčšiu mŕtvolu? (Rozhovor so záchranárom) Keď je niekto v bezvedomí a nedýcha, zomrie. Akou prvou pomocou spravíš z človeka väčšiu mŕtvolu? (Rozhovor so záchranárom) 4. februára 2020, 9:33

Týranie zvieraťa savraj udialo 9. februára neďaleko oblasti, kde dvojica chlapcov býva. Na ich počínanie sa údajne pozeralo sedem dievčat vo veku 12 až 13 rokov, ktoré sa mali pri incidente smiať. Polícia ich vyzýva, aby sa s týmto nepríjemným zážitkom zverili svojim rodičom a predstaviteľom zákona.

Domov
Zdieľať
Diskusia