Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2020, 18:52
Čas čítania 1:10
Dominik Vetrák

Hráčov pri kúpe PS5/Xbox Series X zaujíma najviac cena. Oveľa viac ako exkluzivity či spätná kompatibilita

TECH PS5 XBOX SERIES X/S
Uložiť Uložené

Vyplýva to z ankety tvorcu Mortal Kombat na Twitteri.

Ed Boon je tvorca série Mortal Kombat. Pred 3 dňami na svojom Twitteri uverejnil anketu o novej generácii konzol. Pýtal sa, čo je pre hráčov najdôležitejším faktorom pri rozhodovaní sa o kúpe. Je to cena, „grafika“, exkluzívne hry alebo spätná kompatibilita? Z výsledkov bol prekvapený aj samotný Boon. Na vzorke 50-tisíc ľudí sa totiž ukázalo, že exkluzívne hry sú najmenej dôležitým z týchto 4 faktorov. 



Spätná kompatibilita začala len túto generáciu, no pre hráčov je už nesmierne dôležitá. Je teda pochopiteľné, že si bez nej už hráči novú konzolu nevedia ani predstaviť. Dôležitým faktorom sa ukázala byť aj grafika. Väčšina bežných hráčov sa na hry pozerá najmä z hľadiska audiovizuálneho zážitku. Nové GTA, FIFA, Call of Duty a podobne musia vyzerať úžasne. 

Odporúčané
Koľko bude stáť PlayStation 5? Cena konzoly bude o dosť vyššia, ako sme predpokladali Koľko bude stáť PlayStation 5? Cena konzoly bude o dosť vyššia, ako sme predpokladali 16. februára 2020, 12:17
Domov
Zdieľať
Diskusia