Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. februára 2020, 16:20
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik

Zomrel raper Pop Smoke, zastrelili ho vo vlastnom dome počas lúpeže

NEWS LÚPEŽ POP SMOKE SMRŤ VRAŽDA
Uložiť Uložené

Po vychádzajúcej hviezde niekoľkokrát vystrelili, raper napokon zraneniam podľahol.

Známeho brooklynskeho rapera Pop Smokea zastrelili v dome v Hollywood Hills v Los Angeles. 20-ročného Bashara Barakaha Jacksona vraj usmrtili zlodeji počas lúpeže. Do jeho domu sa mali vlámať dvaja ozbrojení a maskovaní muži v kapucniach.

Ako informuje portál TMZ, lupiči mali viackrát vystreliť. Po tom, čo rapera postrelili, očití svedkovia mali oboch zlodejov vidieť, ako utekajú z miesta činu. Pop Smokea urgentne odviezla sanitka do nemocnice Cedars-Sinai, kde napokon zraneniam podľahol.

Zatiaľ nie je jasné, s akým cieľom sa muži vlámali do raperovho domu a či ho mali v pláne zabiť. Taktiež sa zatiaľ nevie, či Pop Smoke vrahov poznal. Polícia po nich stále pátra. Vlastníkom domu má byť manžel herečky Teddi Jo Mellencamp, je teda pravdepodobné, že raper si ho len prenajímal.

Pop Smoke vydal minulý rok v júli svoj debutový album Meet the Woo a len pred pár týždňami aj jeho pokračovanie s názvom Meet the Woo 2. Jeho pravdepodobne najznámejšou skladbou je Welcome to the Party, ktorá má na YouTube aktuálne cez 23 miliónov pozretí. Spoločné skladby má aj s Travisom Scottom, Quavom či NAV-om.

Domov
Zdieľať
Diskusia