Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2020, 13:34
Čas čítania 0:32
Peter Hlavička

Za tenisky zdanlivo pokryté ejakulátom si pýta Maison Margiela 1250 €

Za tenisky zdanlivo pokryté ejakulátom si pýta Maison Margiela 1250 €
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://lelabostore.com/en/product/fusion-black/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">lelabostore.com</a>
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Obuv kameramanov filmov pre dospelých sa okamžite stáva najbizarnejším módnym kúskom roku 2020.

Módny dom Maison Margiela je známy svojim zmyslom pre humor a kúsky ako napr. sveter, ktorý mal na sebe viac dier než látky alebo poltopánky, z ktorých sa stali šľapky tak pravidelne posúvajú hranice bizarnosti. Ani kolekcia jar/leto 2020 pochopitľne nezostala pozadu a internet sa aktuálne pohoršuje nad teniskami pokrytými ejakulátom za 1250 €.

Za tenisky obtečené ejakulátom si pýta Maison Margiela 1250 €
Zdroj: Luisa Viaroma
Odporúčané
Kopírovanie luxusných značiek pokračuje. Aké kópie sme našli v bratislavskej Zare, Bershke alebo Pull & Bear? Kopírovanie luxusných značiek pokračuje. Aké kópie sme našli v bratislavskej Zare, Bershke alebo Pull & Bear? 13. februára 2020, 9:35

Silueta Fusion bola Margielovou odpoveďou na trend chunky resp. dekonštruovaných tenisiek typu Balenciaga Triple S alebo Nike x Off-White a do predaja sa dostala pôvodne ešte v roku 2018. Jej zvršok mal vyzerať, ako keby bol zničený a následne svojpomocne opravený za pomoci lepiacej pásky a lepidla.

Domov
Zdieľať
Diskusia