Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti mi-store.sk.
14. februára 2020, 8:31
Čas čítania 1:45
Sponzorovaný obsah

Nikdy nebola lepšia doba na nový telefón. Xiaomi ich do vypredania ponúka ešte výhodnejšie

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

Za zlomok ceny špičkových telefónov dostaneš od Xiaomi porovnateľnú výbavu.

Čínsky výrobca Xiaomi je známy svojimi inovatívnymi výrobkami. Zdá sa, že nikdy nebola lepšia doba na zadováženie si nového telefónu. Vlajkové lode, ktoré predstavil ešte len nedávno a stále sa držia svojou výbavou na špičke, kúpiš teraz ešte výhodnejšie.

Ponuka je naozaj široká a tak si môžeš vyberať nielen z rôznych farebných prevedení, ale aj kapacity vnútornej pamäte a funkcií. Predstavíme ti 4 z nich, ktoré určite stoja za pozornosť. 


Xiaomi Mi 9T PRO

Tieto 4 smartfóny od Xiaomi už nekúpiš výhodnejšie
Zdroj: Xiaomi

Unikátny dizajn, ktorý nemôžeš prehliadnuť. Xiaomi Mi 9T PRO má takmer neviditeľný rám, ktorý vďaka výsuvnej selfie kamere neruší žiadny výrez.

Displej je skvele čitateľný aj na priamom slnku a má naozaj vysoké FHD + rozlíšenie. To však nie je jeho jediná prednosť. Ak si potrpíš na kvalitné fotografie, poteší ťa hlavný 48 Mpix snímač, širokouhlý 13 Mpix objektív a 8 Mpix teleobjektív, ktorý ti umožňí zachytiť skvelé snímky za každých svetelných podmienok.

Pre selfie nadšencov je k dispozícií 20 Mpix výsuvná selfie kamera, ktorej umelá inteligencia a technológia 4-in-1 Super Pixel prispôsobuje jas svetelným podmienkam vonku. Vo výbave nechýba NFC a veľká 4000 mAh batéria. Xiaomi Mi 9T PRO s kapacitou 64 GB kúpiš v mi-store teraz namiesto 459,00 € za 289,00 €.

Xiaomi Mi A3

Tieto 4 smartfóny od Xiaomi už nekúpiš výhodnejšie
Zdroj: Xiaomi

Nablýskaný budget smartfón s čistým Androidom bez nadstavby MIUI. Za naozaj bezkonkurenčnú cenu dostaneš stále skvelý smartfón s trvácnou batériou kapacity až 4030 mAh. 

V telefóne Mi A3 nájdeš trojitý fotoaparát s rozlíšením 48 a 2 MPix, ktorý parádne dotvára moderný dizajn zariadenia. O nič horšie na tom nie je ani predná kamera s rozlíšením 32 MPix a umelou inteligenciou, takže ak rád komunikuješ so svojou rodinou či priateľmi aj prostredníctvom videa, Mi A3 ťa nezradí.

Štandardná verzia obsahuje 4 GB RAM a 128 GB pamäť, ktorú vieš rozšíriť o microSD kartu na všetky svoje multimediálne súbory.  Tento telefón dostaneš v mi-store.sk teraz namiesto 249,00 € za 169,00 €.

Xiaomi Mi 9

Tieto 4 smartfóny od Xiaomi už nekúpiš výhodnejšie

Smartfón Xiaomi Mi 9 využíva trojitý fotoaparát s hlavným 48 Mpix senzorom od Sony (IMX586) s Quad Bayer filtrom. Medzi jeho prednosti však rozhodne patrí aj rýchle, 20 W bezdrôtové nabíjanie.

Prvotriedny zadný fotoaparát s ultra širokouhlým snímačom dopĺňa 16 Mpix senzor s ultra-širokouhlým záberom až 117° a tretí fotoaparát, ktorý je takisto, ako v prípade Mi 8, 12 Mpix s dvojnásobným priblížením. Mi 9 môže byť tvoj s kapacitou 64 GB namiesto 399,00 € už za 319,00 €.

Xiaomi Mi 8

Tieto 4 smartfóny od Xiaomi už nekúpiš výhodnejšie
Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Mi 8 je telefón, ktorý ponúka tenký zaoblený dizajn s kovovým obvodovým rámikom a sklenenou zadnou stranou z tvrdeného skla. Nechýba mu skvelá vnútorná kapacita 64 GB a k tomu vnútorná pamäť s veľkosťou 6 GB Ram.

Určite poteší aj prítomnosť NFC či snímač odtlačkov prstov. Na jeho zadnej strane nájdeš dvojicu 12 Mpix fotoaparátov a predný 20 MPix snímač. Mi 8 je historicky prvým telefónom s ultrapresnou duálnou GPS. Tento telefón môže byť tvoj namiesto 345,00 € už za 229,00 €.

Ešte viac špičkových telefónov za výhodné ceny nájdeš do vypredania zásob
v mi-store.sk.
Domov
Zdieľať
Diskusia