Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2020, 16:33
Čas čítania 3:12
Dominik Vetrák

5 najočakávanejších filmov vo februári. Na ktoré premiéry by si mal zájsť do kina?

5 najočakávanejších filmov vo februári. Na ktoré premiéry by si mal zájsť do kina?
Zdroj: Paramount
FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Oscarovky, horory, akčňáky a hlavne 1917. Na čo zájsť vo februári do kina?

Február je kratší mesiac, aj keď tohto roku máme to šťastie na priestupný rok. V kinách sa však nič nemení a uvidíme rovno 4 premietacie víkendy. Počas nich sa predstavia adepti na Oscara, oddychové akčňáky, nejaký ten horor, animák a lákavá dráma. 

1. Sviňa – 6. 2.

Začiatok mesiaca odštartuje politický krimi triler od Mariany Čengel Solčanskej. Film Sviňa nás zavedie do známej krajiny, ktorú ovládajú vysokopostavení zločinci, ľudia prepojení s politikou, mafiou, ale aj s políciou, súdmi a veľkými kšeftami. Dej sa bude odohrávať aj v resocializačnom zariadení a zameria sa ako na politikov pracujúcich s mafiánmi, tak na stále obmedzovaný život novinárov a podobné súčasné témy.

Postavu bezcharakterného mafiána Lola Wagnera si strihol Jozef Vajda. Po jeho boku si zahrali ďalší výnimoční slovenskí herci, v hlavných úlohách uvidíme Daniela Heribana a Marka Igondu, herečky Dianu Mórovú a Gabrielu Marcinkovú, ale aj menej známe tváre ako Dana Droppová, Petra Dubayová a Andrej Remeník.

2. Vtáky noci/Birds of Prey – 6. 2. 

Margot Robbie si namiesto Gotham City Sirens vybrala Birds of Prey, aby tak divákom mohla predstaviť menej známe postavy. Spoločne s Mary Elizabeth Winstead (Huntress), Jurnee Smollett-Bell (Black Canary) a Rosie Perez (Renee Montoya) sa tak postavia obávanému zločincovi menom Roman Sionis aka Black Mask (Ewan McGregor). 

Odporúčané
Nové filmy v apríli: Kiná budú praskať vo švíkoch, keď vyjde každý týždeň nová akčná a sexuálna pecka Nové filmy v apríli: Kiná budú praskať vo švíkoch, keď vyjde každý týždeň nová akčná a sexuálna pecka 4. apríla 2024, 12:30

Doteraz nie je úplne jasné, či ide o súčasť DCEU a do akej miery ide o pokračovanie Suicide Squad. Jedno je isté: Harley sa s Jokerom rozišla a nemá na neho práve najlepšiu náladu. Chce sa stať samostatnou a nebyť už viac poskokom druhých. Do toho sa zamieša mladé dievča ohrozené na živote a Harley sa rozhodne, že Gotham zbaví nejakej tej špiny. Cameo Jokera by sme vraj čakať nemali.

Domov
Zdieľať
Diskusia