Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2019, 22:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cenu Športovec roka 2019 získava Petra Vlhová, Attila Végh získal divácke ocenenie

NEWS ATTILA VÉGH PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené

Tradičná každoročná anketa Klubu športových redaktorov SSN pozná víťazov vo všetkých kategóriách.

Máme za sebou ďalší galavečer spojený s odovzdávaním cien v rámci ankety Športovec roka. Ročník 2019 ovládla Petra Vlhová, na druhom mieste skončila Nasťa Kuzminová a na treťom cyklista Peter Sagan. 

Petra si odniesla ocenenie aj v diváckej kategórii – v rámci olympijských športov. V rámci tých mimoolympijských si víťazstvo odniesol MMA zápasník Attila Végh, ktorému sa podarilo pred niekoľkými týždňami zaknihovať veľmi zásadné víťazstvo proti českej legende Karlosovi Vémolovi. 

V kategórii kolektívov si prvenstvo odniesli vodní slalomári Michal Martikán, Alexander Slafkovský a Matej Beňuš a paralympioničkou roka 2019 sa stáva Henrieta Farkašová so svojou navádzačkou Natáliou Šubrtovou.

Počas slávnostného galavečera vystúpil raper Kali a moderátormi boli Marianna Ďurianová, Marcel Merčiak a Marcel Forgáč.

Na snímke športová legenda Jozef Plachý, bežec na stredných tratiach a účastník štyroch letných olympijských hier v rokoch 1968, 1972, 1976 a 1980 počas slávnostného vyhlásenia ankety Športovec roka 2019

Cenu Športovec roka 2019 získava Petra Vlhová, Attila Végh získal divácke ocenenie
Domov
Zdieľať
Diskusia