Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2019, 21:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Polícia zatkla dvoch Juice WRLDových ochrankárov kvôli zbraniam, v jeho batožine našli 32 kíl marihuany

NEWS
Uložiť Uložené

Médiá už začali na základe niektorých výpovedí špekulovať aj o príčine smrti. Záchvat mali podľa TMZ spôsobiť neznáme lieky.

Portál TMZ, ktorý ako prvý informoval o smrti Juice WRLDa, teraz prináša aj ďalšie informácie týkajúce sa smrti mladého rapera. Podarilo sa mu zistiť, že priamo na letisku našla polícia v batožine tímu 21-ročnej hviezdy približne 32 kíl marihuany a taktiež šesť fliaš sirupu s vysokým obsahom kodeínu.

Odporúčané
Video ukazuje Juice WRLDa tesne pred smrťou. Zaznamenáva, ako s partiou sedia v súkromnom lietadle Video ukazuje Juice WRLDa tesne pred smrťou. Zaznamenáva, ako s partiou sedia v súkromnom lietadle 9. decembra 2019, 12:11

Okrem toho prítomná hliadka zaistila aj tri zbrane a v súvislosti s nimi zadržala dvoch mužov, ktorí pracovali ako ochrankári Juice WRLDa. Podľa ďalších nepotvrdených informácií podali medicínski pracovníci mladému hudobníkovi liek Narcan, ktorý sa používa pri predávkovaní opiátmi. Oficiálna príčina smrti však aj napriek tomu ešte nie je známa a fanúšikovia si budú musieť počkať na výsledok pitvy, ktorý teóriu potvrdí alebo vyvráti. 

Juice WRLD priletel na letisko v Chicagu spoločne so zvyškom svojho tímu v súkromnom lietadle približne o jednej ráno, krátko na to dostal záchvat, po ktorom ho ešte priviezli do nemocnice. Tam už lekári museli konštatovať jeho smrť. 

21-ročný interpret má na konte množstvo úspešných hitov so stovkami miliónov prehratí a po jeho smrti sa s ním lúčili najväčšie mená hudobného priemyslu vrátane Drakea alebo The Weeknda. Navštívil aj Slovensko v rámci show Nicki Minaj, vtedy však kvôli jej rozhodnutiu nevystúpil. 

Odporúčané
TOP 10: Najlepšie skladby rapera Juice WRLDa, ktorý nás opustil vo veku 21 rokov TOP 10: Najlepšie skladby rapera Juice WRLDa, ktorý nás opustil vo veku 21 rokov 8. decembra 2019, 19:30


 

Domov
Zdieľať
Diskusia