Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2019, 18:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bojuje proti drogám a vie, kto každý ťa môže oklamať. Momo rapuje flowom z roku 2300

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Momov ďalší album Outsider sa medzi fanúšikov dostane už budúci týždeň, a tak je ideálny čas na ďalší videoklip.

 

Momo je jedným z najproduktívnejších sólových raperov na Slovensku už niekoľko rokov a jeho fanúšikovia si mali možnosť zvyknúť na aspoň jeden plnohodnotný projekt ročne. V minulom roku stihol dokonca hneď dva. Jeho Out.sdr vychádza už o pár dní, kedy budú všetkým odoslané originály z predpredaja. Ten je stále spustený a ak si stihneš kúpiť album do začiatku týždňa, príde ti domov aj s podpisom. 

Teraz petržalský raper vydáva aj ďalší klip, ktorý síce avizoval už skôr, v zápätí však na Instagrame odkázal, že bude musieť posunúť dátum zverejnenia kvôli technickým problémom. Okamžite, keď sa dalo všetko do poriadku, Flow 2300 pristál na Momovom YouTube a ty si teraz môžeš užiť ďalšiu plnohodnotnú ukážku aj s klipom od Tibora Kunu a Stubyshit. 

Zo sociálnych sietí vieme, že nastalo veľa zmien aj v Momovom súkromnom živote, zároveň avizoval aj to, že sa začal zaujímať o písanie knihy, a tak predpokladáme, že všetky tieto udalosti budú mať vplyv na to, ako bude výsledok znieť. Všetko sa dozvieme už čoskoro.

Odporúčané
Momo spomína na časy, keď predával koks a neverí falošným raperom z YouTube. Počúvaj pokračovanie Ja som Bratislava Momo spomína na časy, keď predával koks a neverí falošným raperom z YouTube. Počúvaj pokračovanie Ja som Bratislava 17. novembra 2019, 20:18
Domov
Zdieľať
Diskusia