Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. novembra 2019, 7:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aký je Sajfa otec a čo zatiaľ nezvládne? Odpovedal on sám aj Veronika Cifrová Ostrihoňová

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Zoberieme ťa na Sitdown stories Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej a povieme si všetko dôležité z uplynulých dní, čo by nemalo ujsť tvojej pozornosti.

 

Duklock patrí v súčasnosti medzi najsledovanejších slovenských youtuberov, ktorého mnohí sledovatelia uznávajú aj vďaka tomu, že dokáže zaujať jednoznačné stanovisko k mnohým aktuálnym témam alebo dianie minimálne dobre vysvetliť. V našom rozhovore otvorene prezradil viac o svojej depresii, ktorou si dávnejšie prešiel, zhodnotil Sajfovu tvorbu a pozreli sme sa aj na príjmy youtuberov. 

Okrem toho ťa v najnovších Freshnews vezmeme na Sitdown stories Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej. Ide o talk show, kde si známa moderátorka pozýva atraktívnych hostí a baví sa s nimi menej formálne o témach, ktoré možno bežne nerozoberajú. 

Využili sme príležitosť a Sajfu aj Veroniky sme sa opýtali, aký je vlastne Sajfa otec. Dozvedeli sme sa  v konečnom dôsledku viac, ako by sme chceli, zároveň však v rámci Freshnews prinášame aj novinky z domova a zo sveta a takisto monitorujeme dianie na našom YouTube. 

Odporúčané
Duklock: Chalan, čo mi ukradol identitu, si možno ani neuvedomoval, že je to také vážne. Premýšľal som aj nad právnymi krokmi Duklock: Chalan, čo mi ukradol identitu, si možno ani neuvedomoval, že je to také vážne. Premýšľal som aj nad právnymi krokmi 20. novembra 2019, 10:23
Domov
Zdieľať
Diskusia