Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2019, 10:39
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Robert Downey Jr. by mal nahovoriť Iron Mana v animovanom seriáli What If? na Disney+

FILMY A SERIÁLY IRON MAN WHAT IF?
Uložiť Uložené

Vráti sa Downey do MCU aspoň so svojím hlasom?

Ešte v septembri sme ťa informovali o tom, že Downey sa možno vráti do MCU formou hlasu. Hovorilo sa totiž o tom, že ho prepožičia pre AI/robotickú verziu Tonyho Starka. Malo ísť o seriál na Disney+ s názvom Ironheart. V komiksoch ide o Iron Manovho nástupcu, zatiaľ čo je Stark v kóme. Skutočným menom Riri Williams, odhodlaná mladá černoška je géniom túžiacim pokračovať v Iron Manovej vízii. O tomto projekte sa v pozitívnom slova zmysle vyjadroval aj Downey. 

Dnes tu však máme inú informáciu. Hoci sme sa nedozvedeli nič nové o možnom Ironheart, za to máme informácie o What If? Ide o animovaný projekt s premiérou naplánovanou na jar/leto 2021. Má mať kratších 23 epizód, ktoré sa budú zaoberať alternatívnymi udalosťami v MCU. Už minule sme ti ukázali prvé koncept arty a obrázky.

Odporúčané
Robert Downey Jr. sa údajne vráti do MCU ako Iron Man Robert Downey Jr. sa údajne vráti do MCU ako Iron Man 6. septembra 2019, 13:13

Uvidíme tak zombie Captaina Americu, Peggy Carter ako Captain America, T’Challu ako Star-Lorda a podobne. Dočkáme sa aj pár odlišných priechodov filmami. V podstate pôjde o nevyužité nápady, scény z komiksov a všetko, čo by tvorcovia chceli vidieť inak/dokázali by si predstaviť inak, no nestalo sa to.

Jedna takáto epizóda by mala obsahovať aj Downeyho Iron Mana. Herec Jeff Goldblum, ktorý v MCU hrá Taskmastera (Thor: Ragnarok), prezradil v rozhovore pre Buzzfeed, že si rolu nedávno zopakoval. Nahral svoj voice-over a prezradil, že v tej istej epizóde bude aj Korg, no hlavne Downey ako Iron Man. Nič o deji však nevieme. Nikomu by ale asi nevadilo, ak by sa Downey zdržal v MCU aspoň formou hlasu, a to ideálne aj v Ironheart. 

Odporúčané
Harley Quinn sa v animáku stane sebavedomou ženou a postaví sa Jokerovi. Noví hrdinovia z Disney+ seriálov sa spoja s filmovým MCU Harley Quinn sa v animáku stane sebavedomou ženou a postaví sa Jokerovi. Noví hrdinovia z Disney+ seriálov sa spoja s filmovým MCU 13. novembra 2019, 22:39
Domov
Zdieľať
Diskusia