Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2019, 16:33
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Protihráča udrel takmer dvojkilovou prilbou. Hráč NFL dostane tvrdý dištanc

ŠPORT NFL
Uložiť Uložené

Myles Garrett sa v závere zápasu, v ktorom jeho tím viedol, zrejme úplne zbláznil.

Americký futbal je tvrdý šport a NFL najznámejšou ligou sveta. Štvrtkový zápas medzi Clevelandom a Pittsburgom ale poznačil neuveriteľný skrat domáceho obrancu Mylesa Garretta, informuje športová sekcia Yahoo.

V samotnom závere stretnutia Garrett (čierno-červená 95-tka) napadol hráča Pittsburgu Steelers Masona Rudolpha. Strhol mu prilbu a následne ho ňou dokonca opäť udrel, do už nijako nechránenej hlavy. 

Odporúčané
Super Bowl už tradične prinesie epické trailery očakávaných blockbusterov. Ktoré filmy sa odprezentujú novými zábermi? Super Bowl už tradične prinesie epické trailery očakávaných blockbusterov. Ktoré filmy sa odprezentujú novými zábermi? 29. januára 2019, 20:48

Incident zachytáva napríklad krátke video z Twitteru, vidno na ňom však už až spomínaný úder 1,5 až 2 kg helmou s oceľovou klietkou na ochranu čeľuste a to, ako Garretta po sérii boxerských úderov upratal hosťujúci 138-kilogramový center Maurkice Pouncey.

Garrettov tím v tom čase, osem sekúnd pred koncom stretnutia, vyhrával 21 - 7. Yahoo cituje komentátora stanice Fox: „To je jedna z najhorších vecí, čo som v profesionálnom športe videl.“ 

Prchkého obrancu teraz iste čaká niekoľkozápasový dištanc. S kritikou sa však pridávajú aj bývalí hráči. Dvojnásobný víťaz Super Bowlu James Harrison píše, že za podobný útok by na ulici hrozilo 6 až 12 mesiacov vo väzení.

Mason Rudolph by po zásahu prilbou nemal byť zranený, hoci v tejto sezóne už prekonal otras mozgu. 

Protihráča udrel takmer dvojkilovou prilbou. Hráč NFL dostane tvrdý dištanc
Zdroj: Gettyimages.com
Domov
Zdieľať
Diskusia