Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2015, 10:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kedy uvidíme Fifty Shades Darker a Freed? Ponúknu brutálnejší sex?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvá časť zaznamenala úspech, dvojka a trojka sa tak nezadržateľne blížia.

Fifty Shades of Grey trhali rekordy ako v slovenských, tak aj českých kinách. Vyjadrovať sa k tomu už opakovane netreba, každý na to máme svoj názor, rovnako ako na samotnú kvalitu tohto „filmového umenia“. Tak trochu rozmýšľam, že sa nechám s priateľkou natočiť a pridáme tam nejakú našu klasickú hádku, jeden z kolegov z redakcie to potom zostrihá a zarobíme státisíce dolárov, a to vám ako bonus ešte sľubujem, že moja priateľka nebude zarastená. Ešte predtým, než sa ale úplne opustím, dovoľte mi oznámiť vám dátumy premiér pre dvojku a trojku, teda Fifty Shades Darker a Fifty Shades Freed. 

Darker príde do kín 10. februára 2017, Freed zase 9. februára 2018, stále sa tak bude tlačiť na valentínske premiéry. A čo potom? Nuž, autorka kníh, E. L. James už píše ďalší titul, ktorého obsah ani názov nám ale nechce prezradiť. Môžeme si byť ale istí, že nič pre deti to nebude. Po hádkach, respektíve nezhodách so štúdiom a režisérkou prvého filmu sa autorka kníh rozhodla presadzovať svoj neupravený scenár a taktiež túžbu po väčšom vplyve na samotný film. Scenár k Fifty Shades Darker napíše jej manžel Niall Leonard. 

Anketa:
Zájdete aj tentokrát do kina s priateľkou, alebo sa už nenecháte ukecať?
Pravdepodobne ma k tomu opäť donúti
Nie, ďakujem, ani za nič na svete!
Nemám priateľku, ale pôjdem do kina a budem sa tváriť, že tam sedí so mnou
Pravdepodobne ma k tomu opäť donúti
43 %
Nie, ďakujem, ani za nič na svete!
32 %
Nemám priateľku, ale pôjdem do kina a budem sa tváriť, že tam sedí so mnou
25 %
Domov
Zdieľať
Diskusia