Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2015, 23:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Uvidíme Daredevila v Civil War a čo nás čaká v druhej sérii?

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL NETFLIX
Uložiť Uložené

Úspech netflixáckeho Daredevila je obrovský, očakávania pre druhú sériu sú tak obrovské! Pripojí sa maskovaný hrdina k Avengerom?

Občas nás kritizujete kvôli veľkému množstvu komiksovo zameraných článkov, čo sme už rapídne zredukovali. Niekedy je ale ich obsah skutočne opodstatnený a my sa mu jednoducho nedokážeme vyhýbať. Občas je to príjemné, občas to už robíme s miernou nevôľou. Ak ale hovoríme o Daredevilovi, radi mu venujeme haldy článkov. Netflix jednoducho vie, Charlie Cox taktiež vie. V poslednom rozhovore, ktorý bol v súvislosti so seriálom uverejnený, vyspovedal server Collider práve protagonistu celej show, Charlieho Coxa aka Matta Murdocka aka Dardevila. Dozvedeli sme sa, že ide o skutočne príjemného chlapíka, okrem toho nám ale zvestoval, že stále nepočul ani len náznak špekulácie od Marvelu ohľadom jeho začlenenia do MCU. Najideálnejšie by to pritom bolo priamo v Civil War. Nakoniec, osobne by som sa Daredevilovej prítomnosti v mnou najočakávanejšej snímke 3. Fázy tešil viac, než by tomu bolo u Hulka s Thorom a Beta Ray Billom dokopy. Murdock je bezpochyby jedna z najkomplexnejších a najatraktívnejších postáv celého MCU, a s niečím takým by bratia Russovci určite radi pracovali. Až najbližšie týždne nám prezradia, či sa Cox zúčastní natáčania, ktoré je aktuálne v plnom prúde. Poprípade sa môže objaviť v inom projekte od Marvelu, príležitostí je veľa. 


Čo teda vieme o 2. sérii od Netflixu? Nuž, nič nové. Lepšie povedané, nič, čo by bolo stopercentné. Charlie Cox sa ale vyjadril, že by ho určite potešilo angažovanie Black Widow, Elektry či Punishera (nuž, najmä posledný menovaný by potešil asi každého). Je mu jasné, že v istom bode sa stretne aj s Bullseye-om, no zatiaľ si nevie predstaviť, ako by k tomu došlo. Isté je, že Fiska aka Kingpina sa len tak nezbavíme a práve on by mohol byť spojkou medzi Daredevilom a Bullseye-om. Natáčanie by podľa neho malo začať v druhej polovici tohto roka, 2. séria by nasledovne mohla byť uvoľnená niekedy v apríli. Je otázne, nakoľko bude scenár kvalitný, keďže Drew Goddard, autor základnej premisy a zobrazenia jednotlivých charakterov seriál opustil a bude naň dohliadať len ako výkonný producent. Inými slovami, občas niečo prikrášli, prikáže zmeniť, no nebude mať na tvorbu show už taký dosah, rovnako ako showrunner Steven S. DeKnight, ktorý má iné povinnosti. Viac tu. 

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec 20. apríla 2024, 9:00

Čo si od druhej série sľubujete? Predpokladám, že tú prvú ste už stihli dopozerať. Čo na ňu vravíte? My sme boli nadšení, o čom sa môžete presvedčiť aj v recenzii.

Domov
Zdieľať
Diskusia