Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2016, 14:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ruský film Hardcore z pohľadu prvej osoby prichádza so zábavným a hlavne akčným trailerom

FILMY A SERIÁLY HARDCORE HENRY
Uložiť Uložené

Hardcore Henry má vonku druhý trailer, ktorý vás zaručene naladí na kino návštevu.

Možno si pamätáte na zaujímavý trailer pre film Hardcore, ktorý sme vám priniesli ešte v septembri minulého roka. Po pol roku sme sa dočkali traileru s poradovým číslom 2, a je treba povedať, že je ešte explozívnejší, zábavnejší a úžasnejší, než ten prvý. Perfektne zvolená hudba, eso v rukáve v podaní Tima Rotha a prísľub tonáže skvelej akcie zachytenej výhradne z pohľadu prvej osoby. Celý film teda prežijeme očami hlavnej postavy Henryho, ktorý umrel za nami neznámych okolností, no jeho manželka ho prebudila z ríše snov. Nič si nepamätá, vie len, že jeho telo je vylepšené pomocou vyspelej technológie a idú po ňom nebezpeční muži, ktorí zároveň uniesli jeho ženu. Zdá sa, že po ňom prahne celá Moskva, zatiaľ čo nemôže veriť nikomu, ani jedinému človeku, ktorý sa ho hneď nepokúsil zabiť a podal mu pomocnú ruku. Volá sa Jimmy (Sharlto Coply), je to Brit a je vašou jedinou šancou na prežitie tohto pekla.

Tak sa zdá, že žiadna z postáv v tejto lákavej snímke nebude úplne normálna, nakoniec, aj hlavný záporák pravdepodobne oplýva kinetickými schopnosťami. Okrem už vyššie spomínaných hercov uvidíme aj Timura Bekmambetova (WantedNight Watch), Danila Kozlovskyho (Vampire Academy), Haley Bennett (The Equalizer) a ďalších. Do kín sa Hardcore Henry dostane v apríli, my sa už len modlíme, aby zavítal aj k nám, na Slovensko a Česko. 

Ruský film Hardcore z pohľadu prvej osoby prichádza so zábavným a hlavne akčným trailerom
Domov
Zdieľať
Diskusia