Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2017, 13:59
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Nové štúdio Oats režiséra Neilla Blomkampa prichádza so svojím prvým teaser trailerom plným monštier! A nevyzerá to teda vôbec zle

FILMY A SERIÁLY DISTRICT 9
Uložiť Uložené

Klasický námet obsadenia Zeme mimozemskou rasou s impozantným vizuálom.

Keď sme vám nedávno priniesli informáciu o pripravovanom projekte talentovaného Neilla Blomkampa, ešte sme netušili, že za tak krátku dobu sa spoločne pozrieme aj na upútavku k prvotnej štúdiovej tvorbe. Behom minúty nám rozprávačka stihne vysvetliť, že ľudstvo bolo napadnuté agresívnymi mimozemskými bojovníkmi s cieľom podmaniť si nás. Existujú len dve možnosti. Buď sa podvoliť, alebo zomrieť. Prípadne sa naskytuje aj tretia, mimoriadne riskantná možnosť, a to postaviť sa na odpor. Už priamo z ukážky je ale jasné, že šance na úspech niesú príliš veľké. Ďalším potešením pre divákov môže byť aj to, že by sme sa mohli v dohľadnej dobe dočkať teaser traileru "Volume 2". Viac už vás ale zdržovať nebudeme. Čo poviete na prvú ukážku?

The new world altered everyone. Adapt or die. It was simple as that,”

Domov
Zdieľať
Diskusia