Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2017, 15:05
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Autori Matrixu a ich výnimočný projekt dostali od Netflixu stopku. Seriál Sense8 bol totiž po dvoch výborných sériách zrušený

FILMY A SERIÁLY SENSE8
Uložiť Uložené

Pôvodne sa očakávalo ohlásenie už v poradí tretej a zároveň aj poslednej série, no nakoniec sme sa dočkali niečoho celkom iného.

Fanúšikovia obľúbeného seriálu Sense8, za ktorého vznikom stojí súrodenecké duo Wachovských (Cloud Atlas, Speed Racer, trilógia The Matrix), sa včera na vlastnej koži presvedčili, že známy streamovací gigant menom Netflix nevie iba dávať, ale aj nekompromisne brať. Po dvoch výborných sériách a jednom dvojhodinovom vianočnom špeciále bol totiž tento výnimočný projekt oficiálne zrušený a zaradil sa tak k ďalším projektom, ako napríklad Bloodline, Marco Polo či The Get Down. Ťažko v tejto chvíli povedať, čo bolo tým hlavným dôvodom, môžeme však predpokladať, že istú úlohu mohli hrať aj peniaze.

Nakoniec, nie je žiadnym tajomstvom, že Sense8 sa natáča vo viac ako desiatke miest z rôznych kútov sveta a každá jedna epizóda zhltne približne deväť miliónov dolárov. Nech už za to ale môže čokoľvek, je to obrovská škoda, pretože seriál mal parádne nabehnuté na tretiu a s veľkou pravdepodobnosťou aj záverečnú sériu, ktorá mala príbeh zakončiť a odpovedať nám na všetky naše otázky. Ak ste tomuto projektu ešte stále nedali šancu a chceli by ste to aj napriek jeho zrušeniu napraviť, vstúpte do tohto vlákna, kde sa o ňom dozviete všetko podstatné. Rozhodne neoľutujete. Mrzí vás predčasný koniec Sense8?

Domov
Zdieľať
Diskusia