Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2017, 13:29
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zack Snyder sa po odchode z Justice League vracia k réžii. Jeho najnovším projektom bude krátky film Snow Steam Iron

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

A režisér už stihol predstaviť aj prvý plagát a teaser.

Režiséra Zacka Snydera tento rok rodinná tragédia donútila odstúpiť od post-produkcie očakávanej komiksovky Justice League (ktorú po ňom prebral Joss Whedon), o jeho ďalších tvorivých plánoch sme teda veľa nevedeli. Teraz však bolo oznámené, že Zack sa medzi divákov vráti so záhadným krátkometrážnym dielom Snow Steam Iron. Podľa režiséra ho môžeme očakávať už čoskoro. Snow Steam Iron nakrútil za jediný víkend, bez rozpočtu a s pomocou niekoľkých talentovaných priateľov. O čom tento záhadný kúsok bude? Na to si ešte budeme musieť počkať, Zack Snyder už však na svojom twitterovom účte zverejnil oficiálny plagát a k dispozícii máme už aj prvý teaser (viď. nižšie).

Čo sa týka dlhometrážnych snímok, Zack Snyder by mal zrežírovať vojnovú drámu The Last Photograph. V minulosti tiež prejavil záujem o réžiu biografickej drámy zo života Georgea Washingtona, ale momentálne nie je jasné, či na projekt vôbec dôjde. Snyder odstúpil od dokončovacích prác na Justice League v máji (květnu) tohto roku. Joss Whedon stále pracuje na náročných dotáčkach a filmu samotného by sme sa mali v kinách dočkať 16. novembra (listopad) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia