Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2017, 14:06
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hrdinovia The Walking Dead si v čerstvom prome k ôsmej sérii uvedomujú, že ak chcú Negana definitívne poraziť, musia spolupracovať

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Americká stanica AMC postupne zverejňuje ďalšie nové materiály k blížiacej sa ôsmej sérii The Walking Dead. Tentokrát si môžeme vychutnať krátke promo video.

Zatiaľ čo tretia séria Fear the Walking Dead už pomaličky smeruje do svojho finále, starší The Walking Dead ešte len začína naplno rozbiehať marketingovú kampaň, o čom sme sa mohli naposledy presvedčiť sériou najnovších obrázkov. Kým sa však po júlovom debutovom traileri z Comic-Conu v San Diegu dočkáme nejakého ďalšieho, budeme sa musieť zatiaľ uspokojiť aspoň s krátkym promo videom, ktoré nedávno zverejnila samotná stanica AMC. Pre viac informácií o blížiacej sa ôsmej sérii vstúpte do tohto vlákna. Dočkáme sa jej už 22. októbra (října) 2017. Patríte aj naďalej k pravidelným divákom seriálu, alebo ste už sledovanie dávno zabalili?

Domov
Zdieľať
Diskusia