Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2017 o 18:17
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Sexy dcéra Clinta Eastwooda sa v hororovom thrilleri mení na krvilačnú pomstiteľku, ktorá sa brutálne zbavuje sexuálnych násilníkov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Thriller M.F.A. dorazil s prvým zábermi.

Študentka umenia Noelle (Francesca Eastwood) sa stane obeťou znásilnenia a nechtiac násilníka zabije. To ju však naplní neuveriteľnou inšpiráciou, ktorú využije vo svojej výtvarnej tvorbe. Z tichej študentky sa obratom stáva neľútostná pomstiteľka. Uvedomí si, že znásilnených dievčat je v jej okolí omnoho viac, len sa nemajú ako dovolať spravodlivosti. Noelle teda záležitosť vezme do vlastných rúk a mŕtvych násilníkov pribúda. Kde sa však táto cesta zastaví?

Thriller M.F.A. nakrútila Natalia Leite (Bare) a zahrali si v ňom aj Clifton Collins Jr., Michael Welch, Andrew Caldwell, Peter Vack, Leah McKendrick či Mike C. Manning. Trailer potvrdzuje, že s dcérou Clinta Eastwooda rozhodne nie sú žarty, z festivalov si navyše snímka navyše zatiaľ odnáša celkom pozitívne ohlasy. Tak uvidíme, či má táto vyvražďovacia odysea potenciál osloviť aj nás. Americkú premiéru si film odbil 13. marca (březen) 2017 na festivale SXSW, do širšej distribúcie by sa mal dostať už čoskoro.

Domov
Zdieľať
Diskusia