Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2017, 20:41
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Režisérska dvojica Lord & Miller zamieri na Mesiac, a to vo filmovej adaptácii Artemis od tvorcu fenomenálneho Marťana

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po nahradení Ronom Howardom na natáčaní Hana Sola sa naskytuje druhá šanca.

Režisérska dvojica Lord & Miller si po nedokončenom spin-offe o Hanovi Solovi našla svoj ďalší projekt. Je ním celovečerná adaptácia príbehu z pera spisovateľa Andyho Weira, ktorý sa postaral o úžasného Marťana. Snímka si ponesie názov Artemis a zatiaľ jej neboli pridelení žiadni scenáristi. Poznáme akurát fakt, že sa o film postará spoločnosť Fox a rovnako tak nám je známy jeho príbeh.

Dej sa bude točiť okolo Jazz Bashary, kriminálničky žijúcej v prvom a jedinom meste na Mesiaci. Život na novom mieste je náročný a veľa obyvaťelov sa schyľuje ku krádežiam, aby sa dokázalo uživiť. Jedného dňa sa však Jazz naskytne príležitosť spáchať perfektný zločin. Dievča čoskoro zistí, že sa zaplietlo do okruhu konšpirácií týkajúcich sa nadvlády nad samotným mestom a jej prežitie je ohrozené ešte viac, než bolo počas jej prvotného plánu. O snímke zatiaľ viac nevieme, avšak postupom času vás budeme informovať. Viac nájdete tu.

Režisérska dvojica Lord & Miller zamieri na Mesiac, a to vo filmovej adaptácii Artemis od tvorcu fenomenálneho Marťana
Režisérska dvojica Lord & Miller zamieri na Mesiac, a to vo filmovej adaptácii Artemis od tvorcu fenomenálneho Marťana Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia