Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2017 o 15:45
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vynikajúce anime Your Name dostane svoj hraný americký remake. Postará sa oň J. J. Abrams a scenárista sci-fi Arrival

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hollywood si berie na paškál ďalšie anime, ale tentokrát by sa to mohlo podariť, nemyslíte?

Hyper úspešný japonský animák Your Name (naša recenzia tu) si všimli aj v Hollywoode a pripravujú jeho hranú verziu. Po skúsenostiach s Death Note či Ghost in the Shell sa to nemusí javiť ako práve najlepší nápad, avšak mená tvorcov vzbudzujú nádej, že sa tentokrát dočkáme slušného diela. Na celom projekte by totiž mal pracovať zázračný J.J. Abrams a jeho spoločnosť Bad Robot. Spolupracovať plánujú aj s producentom originálu Genkim Kawamurom. Scenár napíše Eric Heisserer, ktorý má na svojom konte nomináciu na Oscara za scenár k vychvaľovanému sci-fi Arrival. Zatiaľ nie je jasné, kedy by sme sa hraného stvárnenia tohto anime dočkali.

Vynikajúce anime Your Name dostane svoj hraný americký remake. Postará sa oň J. J. Abrams a scenárista sci-fi Arrival
Zdroj: Toho Company

J.J. Abrams má toho na práci pomerne veľa. Pracuje na svojom rozširujúcom sa Cloverfield univerze, ale hlavne obstará réžiu Epizódy IX z novej série Star Wars (nahradí Colina Trevorrowa).

Pozoruhodná sci-fi lovestory Your Name vznikla pod režijným dohľadom Makota Šinkaia a pri tvorbe snímky sa veľmi inšpiroval dielami kultového Hayaa Miyazakiho, najmä Cestou do fantázie. Držme teda tvorcom palce, aby táto prerábka perfektného anime dopadla konečne na výbornú.

Domov
Zdieľať
Diskusia