Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2017, 11:35
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jean-Claude Van Damme si v akčnej komédii zahrá samého seba, ale aj tajného agenta, ktorý sa po rokoch vrhá do nebezpečnej misie

FILMY A SERIÁLY JEAN-CLAUDE VAN DAMME
Uložiť Uložené

Projekt Jean-Claude Van Johnson sľubuje v ukážkach sympatickú dávku humoru.

Jean-Claude Van Damme sa v novom komediálnom seriáli od Amazonu predstaví ako... Jean-Claude Van Damme. Hrá teda samého seba, je známy filmový herec a preborník v bojových umeniach. V seriáli však pôsobí aj ako tajný agent pod aliasom Johnson. Už dal síce tomuto svetu zbohom, ale po rokoch sa musí vrátiť do akcie. A zdá sa, že tento prípad bude najťažší v jeho doterajšej kariére.

Okrem Van Dammea uvidíme aj Kat Foster, Moisesa Ariasa, Phyliciu Rashad, Tima Pepera, Bar Paly a Taita Fletchera. Projekt produkuje okrem iného aj Ridley Scott (Alien) či David W. Zucker (The Man in the High Castle). Za seriálom stoja dostatočne schopní ľudia, snáď teda dostaneme zábavné dielo. Dátum premiéry zatiaľ nie je známy.

Domov
Zdieľať
Diskusia