Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2017 o 17:10
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kultová hororová komédia Beetlejuice od Tima Burtona sa predsa len dočká pokračovania. Kto sa oňho postará?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dlho odkladaný projekt sa konečne rozhýbal.

Úprimne povedané, práve klasická hororová komédia Beetlejuice od Tima Burtona podľa nášho názoru rozhodne nepatrí k projektom, ktoré by potrebovali pokračovanie. Ale ako iste viete, druhý diel sa už nejakú dobu chystá, hoci podľa posledných náznakov sa zdalo, že práce na dvojke zamrzli. Vlastne, posledná správa pochádza z roku 2015, kedy Winona Ryder všetkých ubezpečovala, že film vznikne. Zdá sa však, že druhý diel sa konečne pohol z miesta.

Kultová hororová komédia Beetlejuice od Tima Burtona sa predsa len dočká pokračovania. Kto sa oňho postará?
Zdroj: Warner Bros.

 

Beetlejuice 2 totiž dostal nového scenáristu. Bude ním Mike Vukadinovich a zrejme ste o ňom v živote nepočuli. Napísal však nedávne sci-fi s Peterom Dinklageom Rememory či chystanú rodinnú komédiu Mr. Toad's Wild Ride. Zatiaľ síce neboli potvrdené mená, čo sa týka hlavnej úlohy a réžie, podľa portálu Deadline sú však Tim Burton aj Michael Keaton z projektu natešení a pripravení na návrat. Tak dúfajme, že na ďalšie informácie už nebudeme čakať tak dlho.

Domov
Zdieľať
Diskusia