Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2017, 3:00
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Ben Affleck a Matt Damon budú produkovať film o prvých detektívoch v utajení zasadený do Bostonu počas 19. storočia

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK
Uložiť Uložené

Snáď nikto nepozná Boston tak dobre, ako dvojka Damon a Affleck. Čo z toho nakoniec vznikne?

Pred pár mesiacmi sme vám priniesli informáciu o tom, že dvaja nerozluční priatelia Matt Damon a Ben Affleck budú produkovať seriál z prostredia drsného bostonského podsvetia s názvom City on a Hill. Teraz sa však črtá na obzore zase niečo nové. Obľúbení herci zostanú s ohláseným projektom opäť v Bostone, v podsvetí a aj na stoličke producentov. Do partie totiž pribrali kolegyňu Jennifer Todd (Memento, Jason Bourne) a spoločne pre štúdio Paramount dohliadnu na filmovú záležitosť The Shadows. Scenár síce zabezpečí nie príliš známy Chris Bremner, no dôležitá je synopsa.

Dej snímky nás totiž zavedie do 19. storočia, v ktorom Boston zažíva rozkvet. Problémy však nastanú v momente, kedy musí desaťtisíce ľudí ochraňovať iba hŕstka policajtov, zatiaľ čo zločin a kriminálne živly sa rozrastajú. Major vtedy vytvorí špeciálnu jednotku bezprecedentne prvých detektívov v utajení. Títo policajti dostali v tom čase až básnické pomenovanie. Tiene. Snímka zatiaľ nemá priradeného žiadneho režiséra a tým pádom nie sú známe ani plány štúdia na prípadný začiatok natáčania. Jedno je však isté. Chalani svoje mesto milujú a my veríme, že do The Shadows naozaj vnesú kus svojho kritického oka.

Ben Affleck a Matt Damon budú produkovať film o prvých detektívoch v utajení zasadený do Bostonu počas 19. storočia
Zdroj: Paramount Pictures / Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia