Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 18:20
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Guillermo del Toro by rád nakrútil dokumentárny film o kultovom režisérovi Michaelovi Mannovi. Dočkáme sa ho však?

FILMY A SERIÁLY GUILLERMO DEL TORO
Uložiť Uložené

Po Fantastic Voyage by del Toro chcel skúsiť dokumentárny film.

Guillermo del Toro má na svojom konte viacero projektov, ktoré sa napokon nedočkali realizácie - spomenúť môžeme Hellboy 3 či adaptáciu H. P. Lovecrafta In the Mountains of Madness. Podľa posledných správ by ale talentovaný Mexičan rád nakrútil dokumentárnu snímku o svojom režisérskom kolegovi Michaelovi Mannovi. Zatiaľ treba túto informáciu brať s rezervou, keďže del Toro ani Mann ešte nič nepotvrdili.

Pokiaľ by sme sa však dokumentu skutočne dočkali, bolo by rozhodne zaujímavé sledovať, ako by si s ním poradil práve del Toro. Ten je známy svojím fantaskným a poetickým štýlom, zatiaľ čo Mann je predsa len drsnejší a realistickejší. V konečnom dôsledku by tak mohol vzniknúť zaujímavý kontrast. Guillermo del Toro sa do slovenských kín vráti 18. januára (leden) 2018, kedy má premiéru jeho oceňovaný romantický fantasy horor The Shape of Water. Ďalším del Torovým projektom by mal byť remake klasického sci-fi z roku 1966 Fantastic Voyage a hororový seriál Carnival Row.

Domov
Zdieľať
Diskusia