Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2017, 16:20
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Natáčanie Aquamanovej sólovky oficiálne skončilo. Tvorcovia majú teraz viac ako rok na to, aby snímku doladili čo najlepšie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Jason Momoa a Amber Heard ukončili natáčanie Aquamana a zúčastnili sa veľkej oslavy. Snímka ďalej poputuje do fázy postprodukcie, kde bude dokončená.

S postavou Aquamana sme sa mohli v rozšírenom filmovom svete od štúdia Warner Bros. po prvýkrát stretnúť vďaka minuloročnej snímke Batman v Superman: Dawn of Justice. Oveľa dôležitejšiu pozíciu však bude zastávať už v blížiacej sa tímovke Justice League, po ktorej bude nasledovať aj jeho vlastná sólovka. A práve Aquamanov film včera oficiálne ukončil natáčanie, ktoré prebiehalo v Austrálii, Tunisku, na Sicílii, na ostrove Newfoundland a v štúdiách Village Roadshow. Navyše, herci Jason Momoa a Amber Heard sa prostredníctvom Instagramových účtov podelili aj o niekoľko fotiek z následnej oslavy. Pod textom ale nájdete tiež krátke video z natáčania či nový Aquamanov obrázok z Justice League. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 20. decembra (prosinca) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna.

 

It’s a wrap!

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard),

Aquaman na novom obrázku z filmu Justice League

Natáčanie Aquamanovej sólovky oficiálne skončilo. Tvorcovia majú teraz viac ako rok na to, aby snímku doladili čo najlepšie
Zdroj: Games Radar/Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia