Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2017, 19:44
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Vynikajúca správa pre fanúšikov Star Treku. Seriál Discovery sa dočká aj druhej série

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Z prvej série nebola odvysielaná ešte ani polovica častí, no CBS si už objednalo pokračovanie.

Americká televízna stanica CBS oznámila, že jej televízna novinka Star Trek: Discovery bude pokračovať druhou sériou. Potvrdil to prezident spoločnosti Marc DeBevoise, ktorý spokojne priznal, že Discovery bol zo strany CBS zásahom do čierneho. „Iba 6 odvysielaných epizód stačilo na to, aby Star Trek: Discovery významne zvýšil počet predplatiteľov našej služby, získal priaznivé ohlasy kritikov a vzbudil záujem fanúšikov tejto skvelej značky po celom svete.“ Nový seriál z univerza Star Trek je dostupný v rámci služby CBA All Access (o deň neskôr aj v rámci Netflix) a podľa DeBevoisa hneď v deň svojej septembrovej premiéry pokoril rekord v počte nových predplatiteľov. Hovoriť o konkrétnych plánoch s druhou sériou je podľa DeBevoisa ešte priskoro, keďže v rámci prvej série nebola odvysielaná ešte ani polovica z celkovo 15 nakrútených epizód.

Dej Star Trek: Discovery sa odohráva 10 rokov pred udalosťami pôvodného seriálu a dobrodružstvami legendárneho kapitána Kirka. Zobrazuje príbeh posádky vesmírnej lode USS Discovery na čele s Kapitánom Gabrielom Lorcom (Jason Isaacs) a prvou dôstojníčkou Michael Burnham, ktorú stvárňuje Sonequa Martin-Green, známa predovšetkým z The Walking Dead. Kritici aj samotní diváci sa zhodujú v tom, že Discovery je vítaným prírastkom do známeho sci-fi sveta, seriál však podľa mnohých dopláca na vlažné tempo a prílišnú sústredenosť na akciu. Čo na Star Trek: Discovery hovoríte vy? 

Domov
Zdieľať
Diskusia