Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2017, 21:31
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Napozerali ste si druhú sériu Stranger Things? Bratia Dufferovci pre nás už píšu nové epizódy

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Tvorcovia zároveň priznali, že so scenármi je to stále náročnejšie.

Druhá séria Stranger Things si svoju premiéru odbila len pred pár dňami, hoci nepochybujeme, že mnohí z vás ju odsledovali na jeden záťah. Matt a Ross Dufferovci však na zaháľanie nemajú ani pomyslenie a už pilne pracujú na tretej sérii - konkrétne sa práve píše scenár. Vďaka tomu, že zo Stranger Things sa vykľula totálna pecka, ktorá získala obrovské zástupy fanúšikov, bratia Dufferovci boli vystavení obrovskému hajpovaniu. V našej recenzii sa môžete dočítať, či dokázali naplniť naše vysoké očakávania.

Napozerali ste si druhú sériu Stranger Things? Bratia Dufferovci pre nás už píšu nové epizódy
Zdroj: Netflix

Najťažšie na tomto príbehu je, že musíme sledovať všetky tie rôzne príbehové linky a pozvoľna ich budovať tak, aby sa v závere vystupňovali a zapadli do jedného celku. To je vždy najťažšia časť, keď sa vrhneme na písanie,“ ozrejmili Dufferovci v interview pre portál Deadline. „Napríklad, teraz začíname písať tretiu sériu. Najnáročnejšie je proste budovať tie linky rovnocenne. Vždy ide o výzvu, zároveň sa stále učíme. Avšak, snažiť sa z toho urobiť osem či deväť hodinový film so správnym tempom bude jednoducho vždy ťažké.

Odporúčané
Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka 7. júla 2022, 16:30

Tvorcovia zároveň už dávnejšie potvrdili, že v budúcnosti nás čakajú ešte minimálne dve série. Netflix pôvodne chcel, aby Dufferovci nakrútili sériu 3 a 4 zároveň s dvojkou, aby sa zabránilo faktu, že deti príliš vyrastú. Dufferovci, rovnako ako producent a režisér Shawn Levy, túto možnosť odmietli. Namiesto toho situujú nový príbeh vždy rok po predchádzajúcej sérii. Uvidíme, ako rýchlo sa Dufferovom a ich tímu podarí skompletizovať tretiu sériu. Na tej druhej totiž začali pracovať ešte predtým, než Netflix uviedol tú prvú. Pevne však dúfame, že tvorcom všetko vyjde podľa plánov a novej série sa dočkáme približne o rok neskôr.

Domov
Zdieľať
Diskusia