Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2017, 18:36
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Batman sa v ďalšej akčnej ukážke z komiksovky Justice League mení z osamelého ochrancu na vodcu a tímového hráča

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Premiéra snímky už pomaličky klope na dvere kinosál a štúdio Warner Bros. sa nás snaží nalákať novou ukážkou zameranou na Batmana.

Do príchodu blížiacej sa tímovky Justice League ostávajú posledné dva týždne a mnohí filmoví fanúšikovia sú už nesmierne zvedaví, ako sa bude snímke dariť po kvalitatívnej stránke. Niektorí dúfajú v komiksovku roka, iní radšej neočakávajú vôbec nič. Kým to ale spoločne zistíme, môžeme si tých niekoľko posledných dní skrátiť ďalšou z rady nových ukážok.

Tá dnešná sa sústredí na postavu Batmana a okrem záberov priamo z filmu sa v nej mihnú aj hereckí predstavitelia jednotlivých hrdinov, ktorí nám o gothamskom rytierovi prezradia niekoľko informácií. My teda v závere už iba pripomenieme, že premiéra je naplánovaná na 16. novembra (listopad) 2017 a pokiaľ sa o Justice League chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do toho vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia