Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017, 18:42
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Keanu Reeves a Winona Ryder si v romantickej komédii Destination Wedding zahrajú hostí na svadbe, ktorí sa do seba zamilujú

FILMY A SERIÁLY KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Pôjde už o štvrtú spoluprácu týchto dvoch hercov.

Keanu Reeves (John Wick) a Winona Ryder (Stranger Things) spolupracovali už na troch projektoch - vidieť sme ich mohli v Draculovi, A Scanner Darkly a The Private Lives of Pippa Lee. Ich štvrtým spoločným filmom bude romantická komédia Destination Wedding, z ktorej vám prinášame prvý obrázok.

Snímka nám rozpovie príbeh dvoch nešťastných svadobných hostí Franka (Reeves) a Lindsay (Ryder). Počas jedného víkendu zistia, že napriek tomu, že si spočiatku nemôžu prísť na meno, nejakým zvláštnym spôsobom ich to k sebe ťahá. Destination Wedding napísal a zrežíroval Victor Levin (Mad About You) a zatiaľ nie je známe, kedy by sme sa mohli dočkať premiéry.

Keanu Reeves a Winona Ryder si v romantickej komédii Destination Wedding zahrajú hostí na svadbe, ktorí sa do seba zamilujú
Zdroj: thefyzz/Service Fish
Domov
Zdieľať
Diskusia