Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2017, 19:51
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V druhej sérii animovaného Trollhunters budete počuť hlasy Marka Hammilla či Leny Headey. Nový trailer láka na ďalšie akčné dobrodžustvá

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako sa vám zatiaľ tento fantasy seriál pozdáva?

V druhej sérii sa hlavný hrdina Jim Lake Jr. opätovne postaví v boji proti veľkému množstvu nepriateľov, brániac svoje rodné mesto Arcadiu. K fantasy seriálu, za ktorým stojí talentovaný Guilllermo del Toro (Hellboy, Faunov labyrint), svoje hlasy pripojí Lena Headey (Cersei Lannister z Game of Thrones), Mark Hamill (Luke Skywalker) a David Bradley (Walder Frey z Game of Thrones). Okrem nich ste v prvej sérii mali možnosť počuť hercov, ako Kelsey Gramer (postava Blinky), Stevena Yeuna (Steve), Anjelicu Huston (kráľovná Usurna), Jonathana Hydea (Strickler), Amy Landecker (Barbara), Charlieho Saxtona (Toby) či napríklad dnes už bohužiaľ zosnulého Antona Yelchina (Jim Lake Jr.)

Prvá 26-dielna séria získala obdivuhodných šesť cien Daytime Emmy. Premiéra novej série je plánovaná na 15. decembra (prosinec) 2017. Nájdu sa medzi našimi čitateľmi fanúšikovia tohto seriálu? A budete sledovať aj jeho pokračovanie? Je možné, že druhá séria bude poslednou, keďže Yelchin prepožičal svoj hlas práve hlavnej postave. Uvidíme, ako sa Netflix a del Toro rozhodnú. V každom prípade, v záberoch nižšie sa nachádzajú zábery z 2. série, ktoré sú trošku spoilerové. Síce sme to, čo sa udeje s istou postavou všetci čakali, aj tak sa nám však nepáči, že to tvorcovia odhalili už v traileri. 

Domov
Zdieľať
Diskusia