Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2017, 11:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zvodné psychopatky Anya Taylor-Joy a Olivia Cooke plánujú v oceňovanej čiernej komédii za pomoci Antona Yelchina vraždu nevlastného otca

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po nádejnom teaseri tu máme lákavý oficiálny trailer. Thoroughbreds bude nepochybne stáť za pozornosť.

Chválenú čiernu komédiu Thoroughbreds sme si už stihli predstaviť v teaseri, tentokrát však máme k dispozícii regulérny trailer. Hlavnými hrdinkami príbehu budú mladé kamarátky Lily (Anya Taylor-Joy) a Amanda (Olivia Cooke), ktoré nenávidia Lilinho nevlastného otca. Možno až tak veľmi, že by boli schopné ho zabiť. A pomôcť im v tom má miestny smoliar Tim (Anton Yelchin).

O réžiu sa postaral Cory Finley a z ďalších hercov môžeme spomenúť aj Paula Sparksa, Kaili Vernoff či Francie Swift. Trailer skutočne láka na vydarenú čiernu komédiu a doterajšie ohlasy dosvedčujú, že nás čaká vydarený kúsok. Kritici film označujú ako mix Amerického psycha a Heathers. Máme sa na čo tešiť. Snímka si americkú premiéru odbije 9. marca (březen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia