Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2017, 16:16
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Jason Momoa alias Khal Drogo prezradil, že posledná séria Game of Thrones naštve množstvo divákov. Podľa herca však pôjde o unikátny zážitok

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES JASON MOMOA
Uložiť Uložené

Jason Momoa v nedávnej dobe navštívil svojich bývalých kolegov zo seriálu Game of Thrones. Tí mu prezradili niektoré kľúčové udalosti poslednej série.

Pokiaľ sa radíte medzi skalných fanúšikov fantasy seriálu Game of Thrones, určite vás neobišla informácia o tom, že Jason Momoa navštívil v Belfaste svojich hereckých ex-kolegov. Pôvodne internetom kolovali teórie o tom, že Momoa si v seriáli prostredníctvom flashbackov ešte strihne malú rolu, no herec tieto dohady jednoznačne vylúčil. Išlo jednoducho o priateľské stretnutie, z ktorého si okrem určite skvelých zážitkov odniesol aj množstvo interných informácií.

O záverečnej sérii teda doslovne prehlásil: „Pôjde o najúžasnejšiu vec, aká kedy bola v televízii odvysielaná. Bude to neuveriteľné. (S určitou trpkosťou ale dodáva) Nas*rie to množstvo ľudí a to čo som sa dozvedel bolo pre mňa nepríjemné, pretože som veľkým fanúšikom seriálu a nechcel som o tom vedieť."

Čo si o jeho vyjadrení myslíte? Čím takým by mohli tvorcovia divákov nahnevať? Že by sa na nás chystalo hromadné úmrtie obľúbených postáv, aké sme si zažili napríklad pri nešťastnej Red Wedding?

Domov
Zdieľať
Diskusia