Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2017, 10:23
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Drsňák Kurt Russell si vo vianočnej komédii zahrá Santa Clausa, ktorému musia po nehode pomôcť zachrániť Vianoce dvaja súrodenci

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netflix chystá zatiaľ nepomenovanú komédiu na budúci rok.

Kurt Russell, známy z tarantinoviek Death Proof či The Hateful Eight, ale aj hororového westernu Bone Tomahawk, si zahrá Santa Clausa v pripravovanom filme od Netflixu. Projekt zatiaľ nemá názov, ale pôjde o komédiu, v ktorej sa brat a sestra budú snažiť dokázať existenciu Santa Clausa tým, že ho natočia na kameru. Keď však nešťastnou náhodou poškodia jeho sane, musia spojiť sily a pomôcť zachrániť Vianoce.

Drsňák Kurt Russell si vo vianočnej komédii zahrá Santa Clausa, ktorému musia po nehode pomôcť zachrániť Vianoce dvaja súrodenci
Zdroj: The Weinstein Company

Pravda, scenár nie je príliš originálny a na túto tému už vzniklo mnoho filmov, ale ktovie, možno tentokrát budeme príjemne prekvapení. Scenár napísal Matt Lieberman (autor chystanej stop-motion verzie Rodiny Addamsovcov) a na režisérsku stoličku sa posadí Clay Kaytis (The Angry Birds). Okrem Russella uvidíme aj Judaha Lewisa (The Babysitter) a Darby Camp (Big Little Lies). Ako producent dohliada Chris Columbus, autor dvoch dielov Sám doma. Presný dátum premiéry zatiaľ nie je známy, ale dočkať by sme sa ho mali na okolo Vianoc 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia