Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2017 o 10:57
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tehotné dievča začne v drsnom horore sledovať záhadná žena, ktorá je posadnutá jej nenarodeným dieťaťom. A možno by dokázala aj vraždiť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Horor Inside si premiéru odbije s dvojročným oneskorením. Čo vravíte na trailer?

Niektoré ženy by pre dieťa aj zabíjali. O tom sa na vlastnej koži presvedčí Sarah, ktorá je v pokročilom štádiu tehotenstva. Začne ju totiž prenasledovať záhadná žena a je zdanlivo posadnutá jej nenarodeným dieťaťom. Horor Inside nakrútil Miguel Ángel Vivas a pokiaľ vám obsah či trailer je nejaký povedomý, nemýlite sa.

Inside je totiž remakeom francúzskeho hororu À l'intérieur z roku 2007. V tejto verzii si zahrali Rachel Nichols, Laura Harring, Stany Coppet, Andrea Tivadar a David Chevers. Film vznikol už v roku 2016, ale jeho trailer dostávame až teraz. Táto skutočnosť nám už sama o sebe zrejme naznačuje niečo o kvalitách snímky, ale radi sa necháme vyviesť z omylu. Premiéra by sa mala uskutočniť prostredníctvom VOD v roku 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia