Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2017, 17:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Postavy z temnej komiksovky Justice League Dark dostávajú nádherný vizuál, za ktorý by sa nehanbil ani dlho pripravovaný celovečerák

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hrané spracovanie tímovky Justice League Dark je snom mnohých fanúšikov DC Comics. Vďaka talentovanému režisérovi menom Joseph Kahn si teraz môžeme vychutnať aspoň niekoľko lákavých fan artov.

O temnom komiksovom celovečeráku Justice League Dark sa toho v priebehu posledných rokov popísalo naozaj veľa. Do pozície režiséra bol najskôr zvažovaný Guillermo del Toro, ktorý sa podieľal aj na samotnom scenári, no kvôli vyťaženosti sa musel neskôr zmieriť iba s pozíciou producenta. Nahradil ho teda Doug Liman. Keď však snímka konečne začínala naberať kontúry, porúčal sa aj on. Mal totiž záväzky voči štúdiu Lionsgate, pre ktoré natáča sci-fi Chaos Walking. Justice League Dark je tak momentálne bez režiséra.

Kým teda štúdio Warner Bros. oznámi niekoho ďalšieho (ak vôbec niekedy oznámi), dáme vám do pozornosti aspoň sériu nádherných návrhov jednotlivých postáv, za ktorými stojí Joseph Kahn, režisér hudobných videoklipov, snímky Torque a autor veľmi vydareného kraťasu Power/Rangers z roku 2015. Ten prostredníctvom účtu na Twitteri prezradil, že na svojej vízii Justice League Dark pracoval už pred dvoma rokmi, pričom okrem viacerých fan artov zverejnil aj jedno krátke testovacie video. Na nižšie priložených obrázkoch tak môžete vidieť postavy, ako napríklad Jason BloodDeadmanZatannaConstantine či Swamp Thing. Navyše, niektoré z nich sú podľa Kahnovej fantázie dokonca už aj obsadené skutočnými hercami. Menovite ide o Chiwetela Ejiofora, Natalie Dormer a Dana Stevensa. Páčia sa vám fan arty? A chceli by ste vidieť Justice League Dark v hereckom zložení podľa autorovho výberu?

Domov
Zdieľať
Diskusia