Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2017, 11:36
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Nahliadnite s Clintom Eastwoodom do zákulisia skutočného príbehu a spoznajte troch obyčajných kamarátov, ktorí zmarili teroristický útok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dráma The 15:17 to Paris je ďalším nesmierne očakávaným počinom tohto kultového tvorcu. Navnaďte sa lákavým zákulisným videom od štúdia Warner Bros.

Snímke s názvom The 15:17 to Paris, za ktorou stojí legendárny režisér a herec Clint Eastwood, sme sa u nás na webe venovali už niekoľkokrát, pričom naposledy tomu tak bolo pri zverejnení debutovej ukážky. Ubehlo však iba niečo vyše dvoch týždňov a štúdio Warner Bros. nás už potešilo ďalšou.

V nižšie priloženom videu si tak môžete vychutnať pohľad do samotného zákulisia natáčania a zoznámiť sa s trojicou skutočných hrdinov, ktorým sa 21. augusta 2015 podarilo zmariť teroristický útok na vlak smerujúci z Bruselu do Paríža. V závere už iba dodáme, že premiéra snímky je u nás naplánovaná na 8. februára (únor) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia