Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2017, 13:21
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Jurassic World: Fallen Kingdom bude mostíkom k potvrdenej tretej časti. Dostane záver dvojky otvorený koniec?

FILMY A SERIÁLY JURASSIC WORLD 3: DOMINION
Uložiť Uložené

Jednotka zarobila vyše 1,6 miliardy a tvorcom nič nebráni v tom, aby príbeh posunuli ďalej.

Trailer pre Jurassic World: Fallen Kingdom nám podľa informácií odkryl iba približne prvú polovicu deja. Jednotlivé čriepky nám stále neprezradili, o čom dvojka vlastne bude, avšak máme aspoň pár nápovied. V príbehu sa vrátime na ostrov Isla Nublar ohrozovaný činnou sopkou, ktorá bude veľkou hrozbou pre celý tamojší život. Colin Trevorrow, režisér prvého dielu, sa vyjadril k sérii nasledovne: 

„Podľa mňa to je o chamtivosti. Prvý film je o tom, že ak máte peniaze, vždy sa nájde niekto, kto dokáže vykonať tie najpríšernejšie alebo najhlúpejšie skutky, len aby ich získal. Táto snímka je skôr o zodpovednosti týkajúcej sa zvierat, čo je výsledkom onej chamtivosti, no je aj o tých zlých a temných inštinktoch ľudí - keď sú do toho opäť zapojené peniaze.“

Jurassic World: Fallen Kingdom bude mostíkom k potvrdenej tretej časti. Dostane záver dvojky otvorený koniec?
Zdroj: Universal

Trevorrow už pri písaní jednotky vedel, kadiaľ sa bude dej uberať a v mysli mal načrtnutý plán, ako veľkolepý príbeh rozdeliť na tri časti. Rovnako tak potvrdzuje, že trojka je reálnou záležitosťou. Na konci tohto filmu nemáme čakať cliffhanger, ale záver, ktorý nás čo najviac navnadí na pokračovanie. My sme ale navnadení už teraz. A čo vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia