Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. januára 2018, 21:28
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Bláznivá dvojka Rick & Morty sa vráti až v roku 2019. Prečo sa štvrtá séria tak oneskorí?

FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Tiež ste dúfali, že uvidíte podarenú dvojicu skôr?

Ak už aj vám začínajú postavy Ricka a Mortyho chýbať, máme pre vás zlú správu. Ryan Ridley, scenárista a zároveň aj producent seriálu tvrdí, že ľudia stojaci za vznikom seriálu nie len, že nedodržujú ich klasické pomalé tempo písania scenára, ale s ním ešte vôbec nezačali. 

Televízna stanica Adult Swim síce ešte oficiálne nepotvrdila objednávku najnovšej série Ricka a Mortyho, ale Ridley nemá ohľadom tejto situácie žiadne obavy, keďže pre seriál je dlhý čas samotnej tvorby úplne bežný. Pre jeden z rozhovorov povedal scenárista toto: „Som prekvapený, že to trvá tak dlho. Scenár ku tretej sérii sme dokončili už v novembri roku 2016 a vidíte, kde sme o takmer rok neskôr. A keďže sám dobre viem, ako dlho trvá písanie scenára, nie to ešte animovanie, bol by som skutočne prekvapený, keby sme štvrtú sériu Ricka a Mortyho dostali skôr ako na konci roka 2019.

Samotný tvorca seriálu Dan Harmon však uisťuje fanúšikov, že sa nemusia ničoho báť, a že spolu so spolutvorcom Justinom Roilandom majú ešte plno nápadov, pričom niektoré sú už dokončené aj na papieri. My im len držíme palce a dúfame, že sa k nám dvojica Rick & Morty vráti čo najskôr.

 

Bláznivá dvojka Rick & Morty sa vráti až v roku 2019. Prečo sa štvrtá séria tak oneskorí?
Bláznivá dvojka Rick & Morty sa vráti až v roku 2019. Prečo sa štvrtá séria tak oneskorí? Zdroj: Adult Swim
Domov
Zdieľať
Diskusia