Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2018, 17:10
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Mladí mutanti z X-Men seriálu The Gifted ešte nepovedali posledné slovo. Stanica Fox im totiž odklepla aj druhú sériu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Osudy mladých mutantov tak budú pokračovať.

Naposledy sme sa do filmového sveta X-Men pozreli v marci (březen) minulého roku vynikajúcou snímkou Logan. Aj keď nás ďalší prídavok čaká až 12. apríla (duben) so skvelo vyzerajúcim psychologickým hororom The New Mutants, fanúšikovia si svoje čakanie môžu skrátiť aktuálne prebiehajúcim seriálom The Gifted. Tomu sa na stanici Fox darí s pozitívnymi reakciami a číslom tri v rebríčku nových televíznych drám za sezónu 2017-2018. S blížiacim sa dvojhodinovým finále, ktoré bude odvysielané už 15. januára (leden), Fox oficiálne odkleplo aj natáčanie druhej série

V The Gifted sledujeme osud rodiny Stewartových. Keďže sú ich deti mutanti s nadprirodzenými schopnosťami, musia sa začať schovávať a vydať sa na útek pred vládou. Po ceste narazia na mutantskú skupinu odboja, s ktorou sa spoja a bojujú za svoju slobodu. Seriál vznikol pod hlavičkami 20th Century Fox Television a Marvel Television, pričom tvorcom projektu je Matt Nix (Burn Notice). O produkciu sa starajú Bryan Singer (X-Men), Lauren Shuler Donner a Simon Kinberg. A čo vy? Sledujete tento seriál zo sveta X-Men?

Mladí mutanti z X-Men seriálu The Gifted ešte nepovedali posledné slovo. Stanica Fox im totiž odklepla aj druhú sériu
Zdroj: Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia