Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2018, 14:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kráska Kate Beckinsale si v minisérii The Widow zahrá ženu, ktorú pátranie po jej minulosti zavedie až do nebezpečného Konga

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Projekt vznikne pod hlavičkou štúdia Amazon.

Na obzore sa nám črtá nová miniséria. Ponesie názov The Widow a vznikne pod hlavičkou štúdia Amazon. Hlavnú úlohu si zahrá Kate Beckinsale (The Aviator, Underworld). Seriál bude pozostávať z 8 epizód, ktoré napíšu a budú produkovať Harry a Jack Williamsovci (The Missing, Fleabag).

Kráska Kate Beckinsale si v minisérii The Widow zahrá ženu, ktorú pátranie po jej minulosti zavedie až do nebezpečného Konga
Zdroj: Miramax

Hlavnou postavou bude Georgia Wells (Beckinsale), ktorá sa odtrhla od svojho predchádzajúceho života a už nie je tou ženou, akou kedysi bývala. Keď uvidí svojho "zosnulého" manžela v novinách, rozhodne sa vypátrať pravdu o svojej minulosti. Tešiť sa môžeme na emocionálne vyhrotený thriller, ktorý Georgiu zavedie až do afrického Konga, kde bude musieť čeliť nebezpečenstvu na každom kroku. O réžiu sa postarajú Sam Donovan (Humans, Liar, Utopia) a Olly Blackburn (Donkey Punch, Glue). Dátum premiéry zatiaľ nie je známy.

Domov
Zdieľať
Diskusia