Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2018, 17:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Druhá séria American Gods sa nachádza v čoraz väčšom ohrození. Seriál po dvojici showrunnerov opúšťa aj herečka Gillian Anderson

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Gillian Anderson nám so svojou postavou ukázala, že médiá môžu mať viacero tvárí a vedia efektívne manipulovať s mienkou ľudí.

Koncom minulého roka sme vás informovali o odchode showrunnerov Bryana Fullera a Michaela Greena, ktorí sa nepohodli s tímom producentov. Ich "kapitulácia" však, zdá sa, možno vyvolá dominový efekt. Od seriálu najnovšie dáva ruky preč aj Gillian Anderson, hrajúca jedno z kľúčových nových božstiev - Médiá. Podľa LA Times za jej rozhodnutím stojí predošlý odchod Fullera a Greena. 

Nad možným rozlúčením sa so seriálom však uvažuje aj sympatická Kristin Chenoweth, ktorá sa nám koncom prvej série predstavila v role bohyne jari, Ostary. Jej návrat k American Gods podľa herečkiných slov bude závisieť od toho, kto bude stáť za seriálom a či by jej postava dodala príbehu nejakú hodnotu. Myslíte si, že tieto zmeny v značnej miere negatívne ovplyvnia druhú sériu?

Druhá séria American Gods sa nachádza v čoraz väčšom ohrození. Seriál po dvojici showrunnerov opúšťa aj herečka Gillian Anderson
Zdroj: Starz
Domov
Zdieľať
Diskusia