Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2018 o 15:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Drogový rozvozca Daniel Radcliffe sa spojí s DEA, aby zachránil život svojej milovanej

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Daniel Radcliffe bude znova skvelý, to sme si istí.

Už iba jedna jediná riskantná misia a bude všetkému koniec. Azda tieto slová prebiehali hlavou Seanovi Haggertymu (Daniel Radcliffe), pracujúcemu pre obávaný drogový kartel. Svoju lojalitu k stálemu zamestnávateľovi ale musel prehodnotiť kvôli ponuke od DEA, ktorá sa má po úspešnom vykonaní zadanej úlohy postarať o Seanovu ťažko chorú ženu. Samozrejme, akcia sa po krátkej chvíli ukáže byť príliš riskantnou a drogového rozvozcu čaká boj o život. 

O réžiu kriminálnej drámy Beast of Burden sa postaral Jesper Gansladnt (The Ape) a scenár napísal Adam Hoelzel. V snímke okrem Radcliffea uvidíme aj talentovaného Pabla Schreibera (American Gods) či Grace Gummer (Mr. Robot). Film by sa mal dostať do vybraných kín už koncom budúceho mesiaca, konkrétne 23. februára (únor) 2018.

Nemáme žiadne pochyby o tom, že Radcliffe dá zo svojho hereckého potenciálu maximum, avšak zápletka filmu zaváňa nepekným klišé. Myslíte si, že nás Beast of Burden milo prekvapí? A čo vravíte na jeho debutový trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia