Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2018 o 4:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Natočí Sicario 3 Denis Villeneuve, tvorca skvelého prvého dielu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vzhľadom na natáčanie Blade Runnera 2049 sa Villeneuve postu režiséra druhej časti bohužiaľ ujať nemohol. Ako to ale bude v prípade trojky?

Producent akčného hitu Sicario, Ed McDonnell, v nedávnom interview pre Empire prezradil vcelku zaujímavé informácie. V priebehu rozhovoru sa ako inak prešlo aj na otázky ohľadom Denisa Villeneuvea a konkrétne teda na to hlavné - budeme môcť s režisérom v rámci Sicaria ešte niekedy počítať?

"Veľmi si prial (Villeneuve), aby bol v čase natáčania druhej časti prístupný. Dokonca sme diskutovali aj o jeho potenciálnom návrate v prípade trojky. Povedal, že pokiaľ by bol v danej dobe k dispozícii, chopil by sa réžie aj ihneď na druhý deň." Podľa týchto slov by sme teda v prípade tretieho pokračovania mohli s Villeneuveom jednoznačne rátať. Teda pochopiteľne za predpokladu, že si nájde vo svojom nabitom harmonograme kúsok voľného času.

A s ohľadom na to, že v najbližšej dobe bude pracovať minimálne na veľkolepom projekte remaku klasickej sci-fi snímky Duna, ktorá by mala byť, ako sám režisér povedal, "Hviezdnymi Vojnami pre dospelé publikum", nebude mať pravdepodobne času nazvyš. Navyše je viac než isté, že sa k žiadanému Villeneuveovi v blízkej dobe dostanú pod ruku ďalšie lákavé ponuky. A ako to vidíte vy? Bude mať v prípade tretej časti Sicaria čas? Alebo sa eventuálneho pokračovania chopí niekto iný? 

Anketa:
Vráti sa Denis Villeneuve k tretej časti Sicaria?
Myslím, že áno
Nie, jeho plný harmonogram mu to neumožní
Myslím, že áno
61 %
Nie, jeho plný harmonogram mu to neumožní
39 %
Domov
Zdieľať
Diskusia