Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2018 o 15:47
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

CIA analytik Jack Ryan sa v akčnej a výbušnej ukážke zo špionážneho seriálu dostáva od kancelárskeho stola priamo do centra terorizmu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po hercoch, ako Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck či Chris Pine si úlohu Jacka Ryana vyskúša aj John Krasinski. A to v pripravovanom seriáli, ktorý sa odhaľuje v novej ukážke.

Každoročne očakávaná a nesmierne sledovaná športová udalosť menom Super Bowl sa už nezadržateľne blíži a spolu s ňou aj nálož mnohých filmových či seriálových trailerov, teaserov a rôznych televíznych spotov. Väčšiny z nich sa síce dočkáme až v noci zo soboty na nedeľu (3.-4. februára/unor), štúdá nám však svoje nadchádzajúce projekty občas pripomínajú už v miernom predstihu.

CIA analytik Jack Ryan sa v akčnej a výbušnej ukážke zo špionážneho seriálu dostáva od kancelárskeho stola priamo do centra terorizmu
Zdroj: Amazon

A presne to je prípad aj štúdia Amazon, ktoré nedávno zverejnilo celkom novú ukážku zo špionážneho seriálu Tom Clancy's Jack Ryan. Ako sa môžete presvedčiť pod textom, o akciu a napätie núdza rozhodne nebude.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nám Jacka Ryana (John Krasinski) predstaví ako analytika CIA, ktorý sa po prvýkrát dostáva priamo do akcie. Podarí sa mu totiž odhaliť skrytý mechanizmus komunikácie medzi teroristickými bunkami. Tým sa ale ocitá v strede mimoriadne nebezpečnej hry, kedy musí čeliť novému druhu terorizmu ohrozujúcemu doslova celý svet.

Okrem vyššie spomínaného Krasinskeho si zahrá napríklad aj Wendell Pierce, Abbie Cornish, Ali Suliman, Nadia Affolter, Victoria Sanchez, Arpy Ayvazian, Adam Bernett či John Hoogenakker. Všetkých 8 epizód prvej série bude na Amazon Prime dostupných 31. augusta (srpna) 2018 a pre ďalšie informácie klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia