Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2018, 9:16
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Druhá polovica 8. série The Walking Dead sľubuje v akčných traileroch nemilosrdnú vojnu a finálny stret Ricka s Neganom

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Klasická vysielacia pauza známeho zombie seriálu skončí už koncom tohto mesiaca. Navnaďte sa príchod ďalších epizód vďaka dvojici nových ukážok.

Ako si už všetci verní fanúšikovia zombie seriálu The Walking Dead veľmi dobre zvykli, ani tú aktuálnu, už v poradí ôsmu sériu neminula tradičná pauza vo vysielaní. Prvá polovica epizód je teda za nami, takže nám momentálne neostáva nič iné, než sa pomaličky pripravovať na tú druhú.

Tá dorazí na obrazovky AMC už koncom tohto mesiaca, takže príchod nejakej tej ukážky bol iba otázkou času. No známa americká stanica nenechala vôbec nič na náhodu a pripravila pre nás rovno dve. A hoci obe nižšie priložené videá vnadia najmä na napätú atmosféru či blížiaci sa finálny stret Ricka a Negana, svoj priestor dostane aj množstvo ďalších postáv.

Čo všetko nás ale v druhej polovici série vlastne čaká? Nuž, vďaka informáciám od AMC vieme, že vojna ovplyvní všetky postavy, ktoré sa jej zúčastnili. Rick po návrate domov zistí, že bol Carl počas Neganovho útoku uhryznutý, no a Aaron spoločne s Enid budú u Prímorských v neľahkej situácii.

Gabriel musí zasa dokončiť svoju prácu ohľadom záchrany Dr. Carsona a tehotná Maggie bude ako veliteľka čeliť množstvu rozhodnutí. Problémy sa ale nevyhnú ani Neganovi, ktorého čaká riešenie potýčky medzi pracovníkmi, zradcami a ľuďmi prahnúcimi po moci, pričom oddanosť Eugena opäť prejde skúškou. Hranice medzi dobrom a zlom začnú pomaly vyprchávať.

Druhá polovica 8. série The Walking Dead sľubuje v akčných traileroch nemilosrdnú vojnu a finálny stret Ricka s Neganom
Zdroj: AMC

Premiéra deviatej epizódy ôsmej série s názvom Honor je naplánovaná na 25. februára (únor) 2018. Ako sa vám pozdávajú vyššie priložené ukážky? A čo očakávate od druhej polovice série?

Domov
Zdieľať
Diskusia