Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2018, 22:43
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Natalie Portman rapuje o prequeloch Star Wars a napodobňuje Eleven zo Stranger Things

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Krásna a talentovaná Portman v Saturday Night Live ukázala, že zmysel pre humor jej rozhodne nechýba.

Kariéra nadanej Portman závratnou rýchlosťou odštartovala v roku 1994, kedy si po boku Jeana Rena zahrala v slávnom krimi-thrilleri Leon. Z jej úspešných filmov ďalej možno spomenúť prequelové časti Star Wars I až III, romantickú drámu Closer, futuristickú snímku V for Vendetta či historickú Kráľovú priazeň s Ericom Banom a Scarlett Johansson, no najnovšie Natalie uvidíme v očakávanom science fiction Annihilation

V nedávnej dobe bola Portman pozvaná do populárnej show Saturday Night Live, kde sa prvýkrát ukázala v roku 2006, a už vtedy všetkým dokázala, že určite nepatrí medzi žiadne nabubralé celebrity. Presvedčila nás napríklad aj tým, že sa nechala nahovoriť na krátky rapový klip (pozrite sa nižšie), ktorý nešetril humornými hláškami a mnohými vulgarizmami (čo už k tomuto hudobnému žánru odjakživa patrí).

Pokiaľ si na daný klip spomínate, určite vás potešíme informáciou, že odvážna herečka sa pustila do jeho pokračovania s názvom Natalie's Rap 2, kde jasným spôsobom všetkým kritikom pôvodných prequelov Star Wars (epizódy I, II a III) odkazuje, že môžu pobozkať Jar Jar Binksa na jeho.. no, veď sa pozrite sami.

Mimo iného si však zahrala aj v menšej parodizujúcej role známej postavy Eleven z populárneho seriálu Stranger Things. Čo sa tohto videa týka, upozorňujeme, že obsahuje nemalé spoilery. Pokiaľ ste druhú sériu nevideli, radšej sa mu skrátka vyhnite. Ktorým videom vás herečka pobavila viac?


Anketa:
Najviac som sa zasmial/zasmiala..
Na rapujúcej Natalie, skrátka jej to ide.
Na paródii Stranger Things, veľmi sa podarila.
Ani na jednom.
Na rapujúcej Natalie, skrátka jej to ide.
57 %
Na paródii Stranger Things, veľmi sa podarila.
18 %
Ani na jednom.
25 %
Domov
Zdieľať
Diskusia