Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2018, 15:11
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Arnold Schwarzenegger si v chystanom westerne zahrá nekompromisného maršála, ktorý je na stope legendárnemu zločincovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Western Outrider nám doručí spoločnosť Amazon.

Kultový Arnold Schwarzenegger si zahrá hlavnú rolu v novom seriáli Outrider, ktorý vznikne pre spoločnosť Amazon. Žánrovo pôjde o western s nádychom mysteriózna a Schwarzenegger bude participovať aj ako výkonný producent. Pre Arnolda pôjde o prvú významnú rolu v televíznom seriáli (predtým sa krátko objavil v projekte The Celebrity Apprentice). O čom však Outrider vlastne bude?

Arnold Schwarzenegger si v chystanom westerne zahrá nekompromisného maršála, ktorý je na stope legendárnemu zločincovi
Zdroj: Lionsgate Premiere

Ocitneme sa v Oklahome koncom 19. storočia, kde je istý poručík poverený brutálnym sudcom, aby našiel a zatkol legendárneho kriminálnika, ktorý sa skrýva v divočine. Na tejto úlohe sa musí spojiť s nekompromisným federálnym maršálom a imigrantom z Európy (Schwarzenegger).

Ako sa však obaja ponárajú hlbšie do prípadu, odkrývajú sa pred nimi temné tajomstvá, z nepriateľov sa stávajú spojenci a čiara medzi tými dobrými a zlými sa postupne zmazáva. Scenár napíšu Trey Calloway (CSI: NY, The Messengers) a Mark Montgomery.

Domov
Zdieľať
Diskusia